AmkHaber Yaşam Kahramanmaraş'ta tünelde alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi, itfaiye müdahale etti.

Kahramanmaraş'ta tünelde alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi, itfaiye müdahale etti.

Kahramanmaraş'ta seyir halindeki bir otomobil alev aldı, itfaiye yangını söndürdü ancak araç kullanılamaz hale geldi. Yangın, Kahramanmaraş-Göksun istikametindeki bir tünelde meydana geldi. Söndürülen araç tamamen yanmış durumda.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kahramanmaraş'ta tünelde alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi, itfaiye müdahale etti.

Otomobil Kahramanmaraş'ta Alev Aldı

Kahramanmaraş'ta seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı ve çevrede paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi ve yangın kontrol altına alındı.

Kaza Kahramanmaraş-Göksun Yolu'nda Meydana Geldi

Edinilen bilgilere göre, kaza Kahramanmaraş-Göksun istikametinde Necip Fazıl Kısakürek Tüneli'nde meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 46 ABR 668 plakalı Peugeot marka otomobil, Göksun istikametine seyir halindeyken aniden alev aldı.

İtfaiye Ekipleri Yangını Söndürdü

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hızla müdahale ederek yangını söndürmeyi başardı. Çevredeki diğer sürücülerin de yardımıyla yangın kontrol altına alındı ve olası daha büyük bir facia önlenmiş oldu.

Araç Kullanılamaz Duruma Geldi

Yangın sonrasında tamamen yanmış olan otomobil, kullanılamaz hale geldi. Sürücünün durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, beyin uru nedeniyle ameliyat olacak

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, beyin uru nedeniyle ameliyat olacak