AmkHaber Yaşam Eskişehir'de köpeğine eziyet eden şahıs, tehditler savurdu. Başsavcılığın itirazı sonrası tekrar gözaltına alındı.

Eskişehir'de köpeğine eziyet eden şahıs, tehditler savurdu. Başsavcılığın itirazı sonrası tekrar gözaltına alındı.

Eskişehir'de köpeğine şiddet uygulayan şüpheli Y.K. serbest bırakıldıktan sonra kendisini kayda alanları tehdit etti. Köpeği barınağa teslim edilen Y.K. ikinci kez gözaltına alındı. Zabıt katibi köpeği sahiplenerek örnek davranış sergiledi. Başsavcı, hayvanların haklarını korumak için çalıştıklarını vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eskişehir'de köpeğine eziyet eden şahıs, tehditler savurdu. Başsavcılığın itirazı sonrası tekrar gözaltına alındı.

Eskişehir’de Köpeğine Şiddet Uygulayan Şüpheli Serbest Bırakıldı

Eskişehir'de köpeğine şiddet uyguladığı gerekçesiyle cep telefonuyla görüntülenen ve daha sonra gözaltına alınan Y.K. (28), adliyedeki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Yeniden Gözaltına Alındı

Şüpheli Y.K., adliyeden çıktıktan sonra kendisinin cep telefonuyla kaydedildiği belirtilen bir mahalleye gidip, sosyal medyada paylaşılan kişileri tehdit etti. Bu olayın ardından şikayetler üzerine Y.K. yeniden gözaltına alındı.

Hayvan Barınağına Teslim Edildi

Y.K.'nın şiddet uyguladığı köpek, mahkeme kararıyla hayvan barınağına teslim edildi. Köpeği sahiplenmek isteyen Eskişehir Adliyesi'nde görevli zabıt katibi Özge Canbul, köpeği sahiplenerek ona Pamuk ismini verdi.

Zabıt Katibi Özge Canbul Örnek Davranışıyla Dikkat Çekti

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, köpeği sahiplenerek ona yeni bir yuva sağlayan zabıt katibi Canbul'u tebrik etti. Başsavcı Yeldan, hayvanların haklarının korunması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Yaşadıklarını Unutturacak

Zabıt katibi Canbul, köpeği sahiplenerek ona yaşadığı kötü deneyimleri unutturmak istediğini ifade etti. Canbul, bundan sonra köpeğine güzel bir hayat sunacaklarını ve desteklerinden dolayı Başsavcı Yeldan'a teşekkür etti.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor ve gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacak. Köpeğin artık sevgi dolu bir yuvada olduğu ve şüphelinin adalet önünde hesap vereceği belirtiliyor.

Ankara'daki Tutuklu Takasında Serbest Kalan İsimler; ABD ve Rusya Arasında Mutlu Son!

Ankara'daki Tutuklu Takasında Serbest Kalan İsimler; ABD ve Rusya Arasında Mutlu Son!