AmkHaber Yaşam Aşık Veysel'in kızı Hayriye Özer, beyin pıhtısı geçirdi!

Aşık Veysel'in kızı Hayriye Özer, beyin pıhtısı geçirdi!

Aşık Veysel'in kızı Hayriye Özer, Balıkesir'deki yazlığında fenalaştı. Beynine pıhtı atması sonucu 12 gün yoğun bakımda kalan Özer, İstanbul'da tedavisine devam ediyor. Ailesi ve doktorlar yoğun ilgi gösteriyor. İyileşmesi için herkes dua ediyor. İstanbul Valisi Gül, Özer'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aşık Veysel'in kızı Hayriye Özer, beyin pıhtısı geçirdi!

Özer, Balıkesir'deki Yazlığında Fenalaştı

Özer, 5 Temmuz'da ailesi ve komşularıyla birlikte Balıkesir'deki yazlığında iken aniden fenalaştı.

Özer'e Beyin Pıhtısı Teşhisi Konuldu

Edremit Devlet Hastanesine kaldırılan Özer, yapılan tetkikler sonucunda beynine pıhtı attığı teşhisi konuldu ve 12 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gördü.

İstanbul'a Nakledilen Özer, Yoğun Bakıma Alındı

Ailesinin talebi ve doktorların onayıyla İstanbul'a nakledilen Özer, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisine alındı.

Çiğdem Özer'den Açıklama: "Annemin Tedavisi Devam Ediyor"

Özer'in kızı Çiğdem Özer, annesinin yoğun bakımdaki tedavi sürecinin devam ettiğini açıkladı ve doktorlara yakın ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Aşık Veysel'in Kızı Hayriye Özer İçin Dua ve Destek Mesajları

Özer'in iyileşmesi için dua eden yakınları, annelerinin herkes tarafından sevgiyle anılan biriydiğini ve tüm duaların kabul olması temennisinde bulundular.

İstanbul Valisi'nden Ziyaret

İstanbul Valisi Davut Gül, aşık geleneğinin son büyük temsilcilerinden Aşık Veysel Şatıroğlu'nun kızı Hayriye Özer'i hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Norveç Prensesi Martha Louise, kraliyet unvanıyla cin markasıyla skandal yarattı

Norveç Prensesi Martha Louise, kraliyet unvanıyla cin markasıyla skandal yarattı