AmkHaber Spor Rangers, Taraftarının Önünde Muhteşem Bir Galibiyet Elde Etti!

Rangers, Taraftarının Önünde Muhteşem Bir Galibiyet Elde Etti!

İskoçya Premier Ligi'nde Rangers, Motherwell'i 2-1 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. Cyriel Dessers ve Vaclav Cerny'nin golleriyle öne geçen Rangers, puanını 4'e çıkardı. Rangers, Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'le karşılaşacak. Motherwell FC ise Lig Kupası'nda Kilmarnock FC'yi bekliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rangers, Taraftarının Önünde Muhteşem Bir Galibiyet Elde Etti!

Rangers ve Motherwell FC Arasında Heyecan Dolu Maç

İskoçya Premier Ligi'nin ikinci haftasında, Philippe Clement'in çalıştırdığı Rangers ile Stuart Kettlewell'in liderliğindeki Motherwell FC karşı karşıya geldi.

Rangers'ın Erken Golü

Ibrox Stadyumu'nda oynanan mücadelenin açılış golünü, ev sahibi takımdan Cyriel Dessers kaydetti. Maçın 13. dakikasında Rangers'ın gol sevincine, Motherwell FC sadece 4 dakika sonra yanıt verdi.

Kendi Kalesine Atılan Gol

Robin Pröpper'ın kendi kalesine attığı golle skor 1-1'e geldi. 24. dakikada ev sahibi ekip, Vaclav Cerny'nin golüyle skoru 2-1'e getirdi. İlk yarısı oldukça çekişmeli geçen maçın ikinci yarısında ise gol sesi çıkmadı.

Puan Durumu

Bu galibiyetle birlikte Rangers, puanını 4'e yükseltirken Motherwell FC ise 1 puanda kaldı. İki takım arasındaki mücadelede kazanan Rangers oldu.

Gelecek Maçlar

Rangers, 13 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi 3. Tur'unda Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Motherwell FC ise 18 Ağustos tarihinde İskoçya Lig Kupası'nda Kilmarnock FC ile mücadele edecek.

BM: İsrail, Sivil Ölümleri Açıkça İhmal Etti

BM: İsrail, Sivil Ölümleri Açıkça İhmal Etti