AmkHaber Magazin Sefer Tası filminin konusu nedir? Sefer Tası filminin oyuncuları kimler?

Sefer Tası filminin konusu nedir? Sefer Tası filminin oyuncuları kimler?

"Sefer Taşı", Mumbai'de geçen, mutsuz ev kadını İla ile emekli memur Saajan'ın sefertasları aracılığıyla başlayan umut dolu ilişkisini konu ediyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Ritesh Batra üstlenirken, oyuncu kadrosunda Irfan Khan, Nimrat Kaur ve Nawazuddin Siddiqui yer alıyor. IMDb puanı 7.8.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sefer Tası filminin konusu nedir? Sefer Tası filminin oyuncuları kimler?

Sefer Tası Filminin Yönetmeni ve Senaristi Ritesh Batra

Sefer Tası filmi, yönetmenliğini ve senaristliğini Ritesh Batra'nın üstlendiği bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Sefer Tası Filminin Konusu

Mumbay, mucizeler kentidir. Bu dev kentte her gün 160.000 sefertası evlerden alınıp işyerlerine dağıtılır, akşamüstleri de aynı şekilde toplanır. Mutsuz ev kadını İlanın, ilgisiz kocasını heyecanlandırmak ümidiyle denediği tarifler, özene bezene hazırladığı sefertasları yanlışlıkla, emekliliğine çok az kalmış memur Saajana ulaşır. İla ile Saajan birbirlerine böylece ufak notlar iletmeye başlarlar. Hayallerin katili bu dev kentte ikisi de bir yudum umut bulur sefertaslarında. Birbirlerini gerçekten hiç görmeseler de yaşam düzenlerini tehlikeye atmayı göze alarak sefertasları üzerinden olağanüstü bir ilişkiye girişirler. Birbirlerine hayatlarında eksik olduğunu yıllarca farketmedikleri şeyleri hissettirdikçe, o eksiği kapatabilecek kişiler olduklarını da hissettirmeye başlarlar.

Sefer Tası Filminin Oyuncuları

Sefer Tası filminin oyuncu kadrosunda Irfan Khan, Nimrat Kaur, Nawazuddin Siddiqui, Denzil Smith, Bharati Achrekar, Nakul Vaid, Lillete Dubey, Akash Sinha, Shruti Bapna ve Nasir Khan yer alıyor.

Sefer Tası Filminin IMDb Puanı

Sefer Tası filmi, IMDb'den 7.8 puan alarak izleyicilerden olumlu geri dönüşler almıştır.

Fenerbahçe, eski oyuncusu Tina Charles'ı 1 yıllığına transfer etti. Kulüp, başarılı oyuncuya hoş geldin dedi.

Fenerbahçe, eski oyuncusu Tina Charles'ı 1 yıllığına transfer etti. Kulüp, başarılı oyuncuya hoş geldin dedi.