AmkHaber Gündem Türk Silahlı Kuvvetleri Gara ve Metina'da 7 PKK'lıyı etkisiz hale getirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri Gara ve Metina'da 7 PKK'lıyı etkisiz hale getirdi

MSB tarafından yapılan açıklamada, Gara ve Metina bölgelerinde toplam 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği ve bölgede ele geçirilen silahlar hakkında bilgi verildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesi operasyonları kararlılıkla devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türk Silahlı Kuvvetleri Gara ve Metina'da 7 PKK'lıyı etkisiz hale getirdi

MSB: Gara Bölgesinde 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesi operasyonları devam ediyor.

Operasyonlar Kararlılıkla Sürüyor

MSB'nin yaptığı açıklamada, terörle mücadele operasyonlarının kararlılıkla ve etkin bir şekilde devam ettiği vurgulandı. Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirilmesi önemli bir başarı olarak değerlendirildi.

Metina Bölgesinde 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

MSB'nin bildirdiğine göre, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildi. Açıklamada, teröristlerin kullandığı sığınakta yapılan arama-tarama faaliyetlerinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiği belirtildi.

Ele Geçirilen Silahlar

Metina bölgesindeki operasyonda ele geçirilen silahlar arasında 1 adet M-16 piyade tüfeği, 4 adet AK-47 piyade tüfeği, 1 adet AT-4 tanksavar silahı, 1 adet Dragunov keskin nişancı silahı, 1 adet Zagros keskin nişancı silahı bulunuyor. Ayrıca, çok sayıda mühimmatın da ele geçirildiği açıklandı.

Hatay'da Elit Apartmanı davası; Mühürlenen binanın yıkılmasıyla ilgili tutuklu sanıkların ilginç savunması şaşırttı.

Hatay'da Elit Apartmanı davası; Mühürlenen binanın yıkılmasıyla ilgili tutuklu sanıkların ilginç savunması şaşırttı.