AmkHaber Gündem Tüfek kaza sonucu patladı: 2 kişi yaralandı

Tüfek kaza sonucu patladı: 2 kişi yaralandı

Ankara'da bir kişinin tüfeği kazara ateş alarak yoldan geçen kamyonetteki 2 kişiyi yaraladığı olayda, tüfekten çıkan saçmaların park halindeki bir araca da zarar verdiği bildirildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, silah sahibi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Esnaf, olayın şans eseri gerçekleştiğini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tüfek kaza sonucu patladı: 2 kişi yaralandı

Otomobilin Bagajından Tüfeği Alırken Kazara Ateş Etti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi, otomobilinin bagajından tüfeğini alırken kaza ile ateş etti.

Tüfekten Çıkan Saçmalar 2 Kişiye İsabet Etti

Tüfekten çıkan saçmalar, yoldan geçen kamyonette bulunan 2 kişiye isabet etti. Çankaya ilçesi Necatibey Caddesi'nde bulunan Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde silah ruhsatı almaya gelen kişi, tüfeğin kazara ateş alması sonucu yaşanan bu olayla karşı karşıya kaldı.

Yaralanan Kişiler Hastaneye Kaldırıldı

Olay sonucunda kamyonette bulunan F.G. (21) ve B.D. (28) hafif şekilde yaralandı. Saçmaların birinin ise park halindeki bir otomobilin camını deldiği belirtildi. Olayın ardından bölgeye sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Gözaltına Alınan Şüpheli

Olayın faili olarak belirlenen Ö.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bölgede bulunan bir esnaf, yaşanan olayı şu şekilde aktardı: "Silahı boşaltmaya çalışırken kazayla ateş aldılar ve kamyonetteki arkadaşlara isabet etti. Şans eseri daha büyük bir faciadan dönüldü."

Hız tutkusu bir kez daha can aldı: Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkunç kaza meydana geldi!

Hız tutkusu bir kez daha can aldı: Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkunç kaza meydana geldi!