AmkHaber Gündem Küçükçekmece'de Yeşil Alan İçerisinde Şüpheli Ölüm!

Küçükçekmece'de Yeşil Alan İçerisinde Şüpheli Ölüm!

İstanbul Küçükçekmece'de boş alanda bulunan cesedin kimliği belirlenmeye çalışılıyor. Olayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor. Polis, Sezai Tarakçı'ya ait cesette darp izine rastlanmadığını tespit etti. Ceset, Küçükçekmece Mezarlıklar Müdürlüğü morguna kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Küçükçekmece'de Yeşil Alan İçerisinde Şüpheli Ölüm!

Olay Yeri İncelemesi Başlatıldı

İstanbul Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'nde bulunan boş bir alanda bir ceset keşfedildi. Cesette herhangi bir darp izine rastlanmamış olmasına rağmen, polis olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Vatandaşlar Durumu Bildirdi

Çevredeki vatandaşlar, ağaçlık alanda hareketsiz yatan bir adamı fark ederek durumu hemen 112 Acil Servis'e haber verdiler. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kimliği Belirlendi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucunda adamın hayatını kaybettiğini tespit etti. Daha sonra yapılan araştırmalar sonucunda cesedin 60 yaşındaki Sezai Tarakçı'ya ait olduğu belirlendi.

Olayla İlgili Detaylar

Polis ekipleri, yaptıkları detaylı incelemede Tarakçı'nın vücudunda herhangi bir darp izine rastlamadı. Ceset, yapılan incelemelerin ardından Küçükçekmece Mezarlıklar Müdürlüğü morguna kaldırıldı. Olayla ilgili detaylı inceleme ise hala devam etmektedir.

Türk Silahlı Kuvvetleri Gara ve Metina'da 7 PKK'lıyı etkisiz hale getirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri Gara ve Metina'da 7 PKK'lıyı etkisiz hale getirdi