AmkHaber Gündem İstanbul Boğazı'nda Lionfish Gemisinin Arızası Nedeniyle Gemi Trafiği Durduruldu

İstanbul Boğazı'nda Lionfish Gemisinin Arızası Nedeniyle Gemi Trafiği Durduruldu

İstanbul Boğazı'nda Lionfish gemisinin arızası nedeniyle gemi trafiği geçici olarak durduruldu. Ulaştırma Bakanlığı, güney-kuzey yönlü trafiğin Lionfish'un geçişinden sonra yeniden başladığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Boğazı'nda Lionfish Gemisinin Arızası Nedeniyle Gemi Trafiği Durduruldu

İstanbul Boğazı'nda Gemi Trafiği Tekrar Açıldı

Son dakika haberi! İstanbul Boğazı'nda Lionfish isimli gemide yaşanan makine arızası nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın açıklamasına göre, gemi trafiği Lionfish gemisinin geçişini tamamladıktan sonra güney-kuzey yönlü olarak tekrar açıldı.

Lionfish Gemisindeki Arıza Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Boğazı'nda Lionfish gemisinde meydana gelen makine arızası sebebiyle gemi trafiğinin geçici olarak çift yönlü olarak askıya alındığını duyurdu. Lionfish gemisinin arızasının giderilmesi için çalışmalar hızla devam etti.

Geçici Olarak Kapatılan Trafiğin Sebebi

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgilere göre, Lionfish isimli gemideki makine arızası nedeniyle İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği güvenlik önlemleri kapsamında geçici olarak durduruldu. Trafiğin tekrar açılması için ekiplerin yoğun çaba harcadığı belirtildi.

Bakanlık Açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Lionfish gemisindeki arızanın giderilmesinin ardından gemi trafiğinin normale döndüğünü açıkladı. Güney-kuzey yönlü olarak yapılan geçişlerde herhangi bir aksaklık yaşanmadığı belirtildi.

Mersin'de otobüs yolcusunun bacağı mazgala sıkıştı, genç itfaiyeciler kurtardı

Mersin'de otobüs yolcusunun bacağı mazgala sıkıştı, genç itfaiyeciler kurtardı