AmkHaber Gündem Bağcılar'da İmamı Okla Yaralayan Saldırgan Gözaltında

Bağcılar'da İmamı Okla Yaralayan Saldırgan Gözaltında

İstanbul Bağcılar'da bir kişi, tartıştığı imamı okla vurdu. Omzuna saplanan okla yaralanan imam hastaneye kaldırıldı. Saldırgan gözaltına alındı. İmamın durumu iyi. Saldırganın daha önce suç kaydı bulunuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bağcılar'da İmamı Okla Yaralayan Saldırgan Gözaltında

İmam Okla Yaralandı, Saldırgan Gözaltına Alındı

İstanbul Bağcılar'da meydana gelen olayda bir kişi, camide tartıştığı imamı omzuna isabet eden bir okla yaraladı. Saldırganın, kısa süre içerisinde geri dönüp imamı hedef aldığı belirtildi.

İmama Yapılan Müdahale

Olay sonrasında yaralanan imam, çevredekilerin haber vermesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Omzundaki okla birlikte hastaneye götürülen imamın sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.

Saldırganın Yakalanması

İmama saldıran şahıs, olay yerindeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilerek depoya kapatıldı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan saldırganın kimlik bilgileri ve suç kayıtları incelenmeye başlandı.

Gözaltına Alınan Saldırganın Suç Kayıtları

Saldırganın daha önce poliste "uyuşturucu madde bulundurmak", "kişilerin huzur ve sükünunu bozma", "kasten yaralama" ve "6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından kaydının olduğu belirtildi. Mehmet Fatih G. isimli saldırgan hakkında "kasten yaralama" suçundan işlem yapıldı.

Bodrum'da Rus askeri istihbarat subayına yapılan bombalı saldırının faili Muğla'da yakalandı.

Bodrum'da Rus askeri istihbarat subayına yapılan bombalı saldırının faili Muğla'da yakalandı.