AmkHaber Gündem Ayvalık'ta 1.2 milyar TL'lik suç örgütü operasyonunda 27 tutuklama gerçekleşti. Eşyaya el konuldu!

Ayvalık'ta 1.2 milyar TL'lik suç örgütü operasyonunda 27 tutuklama gerçekleşti. Eşyaya el konuldu!

Ayvalık'ta yüksek faizli para alışverişi, gasp, belgede sahtecilik gibi suçlar işleyen organize suç örgütüne operasyon düzenlendi. 1.2 milyar TL değerindeki suçtan elde edilen eşyaya el konuldu. 43 şüpheliden 27'si tutuklandı, 2'sine adli kontrol kararı verildi. Diğer şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayvalık'ta 1.2 milyar TL'lik suç örgütü operasyonunda 27 tutuklama gerçekleşti. Eşyaya el konuldu!

Organize Suç Örgütü Ayvalık'ta Çökertildi

Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda, yüksek faiz karşılığında para verme, araç satış sözleşmeleri üzerinden faizli para alışverişi, yağma ve eziyet, borçlandırma yoluyla alıkoyma, silahla tehdit ve darp, belgede sahtecilik, gasp ve hırsızlık suçlarını işleyen şüphelilere yönelik Ayvalık ilçesinde büyük bir operasyon düzenlendi.

1 Milyar 200 Milyon TL Değerinde Eşyaya El Konuldu

Tespit edilen adreslere yapılan operasyonda, suçtan elde edildiği belirlenen ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyar 200 milyon Türk Lirası olan eşyalara el konuldu. Ayrıca, operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca, ruhsatsız av tüfekleri, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, senet, çek ve altın ele geçirildi.

43 Şüpheli Gözaltına Alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre, organize suç örgütünün lideri Cemil Ay ve Ali Ay da dahil olmak üzere 43 şüpheli operasyon kapsamında gözaltına alındı.

27 Kişi Tutuklandı, 2 Kişi Adli Kontrol Kararı Aldı

Gözaltına alınan 43 şüpheliden 27'si tutuklanırken, 2'si hakkında adli kontrol kararı verildi. Diğer şüphelilerin ise işlemleri devam etmekte.

Netanyahu'nun İran Konuşması Protestolarla Karşılandı, Kongre'de Gözaltılar Yaşandı.

Netanyahu'nun İran Konuşması Protestolarla Karşılandı, Kongre'de Gözaltılar Yaşandı.