AmkHaber Ekonomi Sendikalı Memurlara 641 TL Toplu Sözleşme İkramiyesi Onaylandı: Işıkhan'dan Açıklama - Memurlar İçin Sevindirici Gelişme!

Sendikalı Memurlara 641 TL Toplu Sözleşme İkramiyesi Onaylandı: Işıkhan'dan Açıklama - Memurlar İçin Sevindirici Gelişme!

TBMM'de kabul edilen önerge ile sendikalı memurlar 641 TL toplu sözleşme ikramiyesi alacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, sosyal medya hesabından duyurdu. Kanun teklifiyle memurların kaybı telafi edilecek. Cumhur İttifakı Milletvekilleri teşekkür edildi. Memurlar için hayırlı olsun.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sendikalı Memurlara 641 TL Toplu Sözleşme İkramiyesi Onaylandı: Işıkhan'dan Açıklama - Memurlar İçin Sevindirici Gelişme!

TBMM'de Sendikalı Memurlara Toplu Sözleşme İkramiyesi Onaylandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen önergeye göre, sendikalı memurların 641 TL tutarında toplu sözleşme ikramiyesi alacakları belirlendi.

Bakan Işıkhan Duyurdu: Memurlara İkramiye Müjdesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurarak, sendikalı memurların toplu sözleşme ikramiyesi alacaklarını açıkladı. Bakan Işıkhan, "TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaşan kanun teklifiyle, sendikalı memurlarımızın 641,81 TL ikramiye alacaklarını ve bu ikramiyeyi almalarının sağlanacağını" ifade etti.

Bakan Işıkhan'ın Açıklamaları

Bakan Işıkhan, "Sendika ve konfederasyonlarla yürüttüğümüz 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi'nde memurlarımıza toplu sözleşme ikramiyesi kazanımını sağlamıştık. Ancak CHP'nin Anayasa Mahkemesi'ne başvurması sonucunda bu kazanım iptal edilmiş ve memurlarımızın aylıklarında azalma meydana gelmişti. Biz emekçilerimizin her zaman yanındayız ve TBMM'de kabul edilen kanun teklifiyle sendikalı memurlarımıza 641,81 TL ikramiye verilmesini sağladık." dedi.

Memurlara Yapılan Müjde

Yasalaşan kanun teklifiyle birlikte sendikalı memurların toplu sözleşme ikramiyesi olarak 641,81 TL ödeme alacakları belirtildi. Bakan Işıkhan, Cumhur İttifakı Milletvekilleri'ne teşekkür ederek, "Memurlarımız için hayırlı olsun" dedi.

Bilim insanları, sahte yapay zeka görüntülerini galaksi ölçüm teknikleriyle tespit etti

Bilim insanları, sahte yapay zeka görüntülerini galaksi ölçüm teknikleriyle tespit etti