AmkHaber Dünya Norveç Prensesi Martha Louise, kraliyet unvanıyla cin markasıyla skandal yarattı

Norveç Prensesi Martha Louise, kraliyet unvanıyla cin markasıyla skandal yarattı

Norveç Prensesi Martha Louise, kraliyet unvanını kullanarak piyasaya sürdüğü cin markasıyla soruşturma altında. Mart ayında Amerikalı iş adamı Durek Verrett'le evlenecek olan prenses, eleştirilere maruz kaldı. Cinin etiketinde düğünlerine atıfta bulunan ifadeler yer alıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Norveç Prensesi Martha Louise, kraliyet unvanıyla cin markasıyla skandal yarattı

Norveç Prensesi Martha Louise Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Norveç Prensesi Martha Louise, Kraliyet unvanını kullanarak piyasaya sürdüğü cin markası nedeniyle soruşturma altına alındı. Oslo Handverksdestilleri (OHD) şirketiyle iş birliği içinde piyasaya sürülen özel cin ürünü, davalık konumunda.

Prensesin Ticari Faaliyetleri Yetkisiz Bulundu

Prenses Martha ve nişanlısı Durek Verrett'in ortak projesi, Norveç Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi tarafından incelenmeye alındı. Norveç Kraliyet ailesinden ayrılan Martha Louise'in kraliyet unvanını ticari amaçlarla kullanmasına izin verilmiyor. Çift, Geiranger'deki düğünleri için özel olarak tasarlanmış bir cin markası piyasaya sürünce eleştirilerin hedefi haline geldi.

Prensesin Düğün Cini Tartışma Yarattı

Ahududu, yaban mersini ve siyah frenk üzümü ile hazırlanan cin, Prenses Martha Louise ve Durek Verrett'in düğününe atıfta bulunarak tanıtıldı. Bu durum, kraliyet unvanının ticari amaçlarla kullanılmasına karşı çıkanlar arasında tartışma yarattı.

Martha Louise ve Durek Verrett'in Nişanı

Martha Louise, Kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılarak Hollywood'da "şaman" olarak tanınan Durek Verrett ile nişanlandığını duyurmuştu. Norveç Kralı V. Harald, prensesin unvanını korumasına ancak ticari işlerde kullanmaması şartıyla karar vermişti.

Gelecek Planları

Martha Louise ve Durek Verrett'in düğünü, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Geiranger fiyordunda 29 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Ancak prensesin ticari faaliyetleri hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Paris'te Olimpiyat Medya Merkezi Çevresi Kısa Süreliğine Kapatıldı

Paris'te Olimpiyat Medya Merkezi Çevresi Kısa Süreliğine Kapatıldı